Scena 1. Actul tau.

Atelier de teatru
Curs actorie: “Scena 1. Actul tau.”

Ce este “Scena 1. Actul tau”?

“Scena 1. Actul tau” este un curs de actorie. Este un discurs despre spontaneitate. Este un ghid de empatie. Este un drum pe aleile unei forme altfel de comunicare. Este o expresie de creativitate. Este o demonstratie a fortei emotiilor.

La cursul “Scena 1. Actul tau” ai sansa de a intra intr-o lume pe care pana acum ai privit-o doar din public. Vei afla despre elementele de baza din teoria spectacolului de teatru si film, despre arta actorului, despre improvizatie, scenografie si dictie. Totul se va petrece intr-un curs in care partea practica este singura care conteaza, cea teoretica petrecandu-se spontan si natural.

Cursul “Scena 1. Actul tau” te va ajuta sa iti imbunatatesti aptitudinile de comunicare, sa intri in contact cu latura ta creativa, sa lucrezi in echipa si sa construiesti pentru tine o experienta unica.

Cui se adreseaza “Scena 1. Actul tau”?

Se adreseaza celor pasionati de teatru si film. Se adreseaza celor care doresc sa isi imbunatateasca aptitudinile de vorbire si prezentare in public. Se adreseaza celor care vor sa isi paraseasca zona de confort pentru a se autodepasi. Se adreseaza celor care vor sa sustina un examen de admitere la actorie. Se adreseaza celor care vor sa experimenteze noi forme de socializare si lucru in echipa. Se adreseaza celor care vor sa abandoneze rutina zilnica. Se adreseaza oricui a implinit varsta de 14 ani. Pentru ca e o experienta pe care trebuie sa o incerci.

Ce cunostinte vor dobandi participantii la finalizarea cursului “Scena 1. Actul tau”?
La finalul acestui curs toti cei care vor participa nu vor cunoaste doar experienta unica de a pune in scena o piesa de teatru, ci si:

  • notiuni de baza din teoria spectacolului (dictie, miscare scenica, scenografie)
  • diferenta dintre actoria de teatru si cea de film
  • notiuni practice de interpretare a unui text artistic (monolog, piesa de teatru, poezie)
  • tehnicile de baza de improvizatie
  • cum sa isi controleze emotiile, cu ajutorul limbajului non-verbal si paraverbal
  • tehnici de imbunatatire a memoriei si capacitatii de concentrare

Cand si cum se tine cursul “Scena 1. Actul tau”?

Cursul este compus din 16 de sedinte, fiecare avand 2 ore si jumatate. Primele 6 vor reprezenta o incursiune interactiva prin notiunile generale despre teatru, film si arta actorului. Celelalte 10 vor consta in repetitii efective pentru o reprezentatie artistica, participantii avand posibilitatea de a trece prin toate etapele: casting, interpretare text, personalizare text, transpunere in personaj, perfectionarea discursului si a miscarii scenice.

Cursurile vor avea loc o data pe saptamana, martea, de la ora 19:00, la Institutul pentru Fericire (Blvd. Dacia, nr. 14, București). Ele vor incepe cand se va forma o grupa de minim 12 cursanti.

Cine este trainerul “Scena 1. Actul tau”?

Laura Ducu, regizor de teatru si film, va fi cea care o sa va insoteasca pe drumul catre lumea din spatele si din fata cortinei. Ea a absolvit UNATC, Facultatea de Film, sectia Regie de Film si TV, aprofundand in paralel numeroase cursuri si workshop-uri de actorie si teatru, avand multiple certificari in acest domeniu. A semnat regia mai multor piese si a facut voluntariat pe zona terapiei prin arta cu copii si adulti.

Cat costa “Scena 1. Actul tau”?

Pretul cursului Scena 1. Actul tau” este de 800 de lei, platibili in doua rate (una la inceputul cursului in valoare de 400 lei, cea de a doua dupa primele 6 sedinte). Cei care platesc de la inceput intreg cursul primesc o reducere speciala de 100 de RON, valoarea totala devenind 700 lei.

Va asteptam cu drag!

Inscriere

Pretul atelierului este de 800 ron, platibili in doua rate egale (una la inceputul cursului, cea de a doua dupa primele 8 sedinte).
Cursul poate fi platit si lunar, la inceputul lunii, cu pretul de 250 ron / luna.
Varsta de participare: minim 14 ani
*Promotie: Cei care platesc de la inceput intreg cursul primesc o reducere speciala de 100 de RON, valoarea totala devenind 700 RON.

Numele (obligatoriu)
Adresa de email (obligatoriu)
Telefon (obligatoriu)
Detalii suplimentare:

Sau la adresa de email: inscriere@interaktiv-university.ro

Daca vreti sa fiti la curent cu atelierele noastre, va puteti inscrie la newsletterul Interaktiv University.

Gazda eveniment:

  • Institutul pentru fericire

Partenerii logistici:

  • Tipar Print
  • Visual Ads

Harta:

Adresa: București, Blvd. Dacia, nr. 14 (zona Piata Romana)

Harta locatie

One Response to Scena 1. Actul tau.

  1. Pingback: Interaktiv University te invită la cursul de actorie “Scena 1. Actul tau.” @ Events

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *