reINVENT Mini – Forma si culoare

reINVENT Mini – Forma si culoare

Ce este “reINVENT Mini ”?

reINVENT Mini este un atelier de reciclare creativa si interactiva destinat copiilor! “reINVENT Mini” va fi pentru cei mici o experienta care le va testa indemanarea, imaginatia si simtul practic. Ei vor invata despre spiritul eco, despre reciclare si despre cum sa experimenteze cele mai nastrusnice idei cu cea mai improbabila materie prima: materiale ecologice, pet-uri, capace, haine uzate, etc.

Echipa Interaktiv University a creat conceptul “reINVENT Mini” pentru a veni in intampinarea parintilor care doresc sa suplineasca educatia celor mici cu informatii si activitati practice despre reciclare si reinventare, toate sub umbrela dezvoltarii originalitatii copiilor.

Cui se adreseaza “reINVENT Mini”?

Atelierul se adreseaza copiilor care au implinit 5 ani, interesati de activitati atipice, curiosi sa invete mai multe despre un stil de viata ecologic si care doresc sa isi petreaca timpul intr-un mod creativ si constructiv. Copiii pasionati de povesti se vor indragosti de “reINVENT Mini”, deoarece vor invata cum pot sa ofere un nou deznodamant lucrurilor vechi sau nefolositoare folosindu-si imaginatia.

Ce cunostinte vor dobandi participantii la finalizarea atelierului “reINVENT Mini – Forma si culoare”?

Am ales ca primul atelier “reINVENT Mini” sa aiba loc de Martisor, un moment in care copiii isi doresc mai mult ca oricand sa realizeze proiecte vesele si colorate. Nu trebuie sa va mai spunem de ce si pentru cine, nu?… Suntem convinsi ca multe mamici vor fi foarte impresionate de felicitarile pe care cei mici vor invata sa le realizeze, folosind exclusiv materiale reciclabile si reciclate.

La finalul acestui atelier toti copiii care vor participa vor invata:

  • Notiuni simple despre ecologie, reciclare si materiale ecologice
  • Tehnica realizarii felicitarilor personalizate, utilizandu-se materiale reciclate (exemplu: cartoane, fasii din carpe vechi, etc. – la atelier materialul folosit va fi suede)
  • Cum sa creeze o forma anume, folosind materialele respective (modelul impus pentru acest atelier este de floare – pentru ca, nu-i asa, sarbatorim primavara!)

Cand si cum se tine atelierul “reINVENT Mini – Forma si culoare”?

Atelierul se va tine duminica, 2 martie, de la ora 10:30, la sediul CROS (Intrarea Mihai Eminescu numarul 5, Bucuresti). Durata sa este de o ora si jumatate.  Materialele vor fi puse la dispozitie de catre organizatori. Pana la finalul atelierului fiecare participant va avea in “inventar” o felicitare hand-made, plina de forma si culoare, realizata din materiale ecologice, dupa un model ales de trainer. In functie de timp, indemanare si initiativa, cei mici vor fi ajutati sa realizeze si o a doua felicitare, dupa un model ales de ei.

Cine este trainerul “reINVENT Mini”?

Claudia Ganea este cea care o sa ii poarte pe cei mici pe drumul povestilor nespuse ale materialelor ecologice si reciclabile, care o sa ii ajute sa le reinventeze, transformandu-le in cadouri personalizate pentru cei dragi. Claudia este pasionata de reciclare creativa si arta hand-made, indeosebi daca priveste accesoriile din piele intoarsa. Tot ea este cea care ne incanta cu brandul Access Illusion.

Cat costa “reINVENT”?

Pretul inscrierii este de 50 RON. Costul materialelor este inclus in acest pret. La finalul atelierului toti participanti vor pastra obiectele lucrate.

Va asteptam cu drag!

Inscriere

Pretul atelierului este de 50 ron.
Varsta de participare: minim 5 ani

Inscrierile s-au inchis

Iata cum a fost:


https://www.facebook.com/media/set/?set=a.624155457676747.1073741837.176207779138186&type=3

Partener:

  • Access Illusion

Gazda eveniment:

  • CROS

Partenerii logistici:

  • Tipar Print
  • Visual Ads

Harta:

Adresa: Bucureşti, Intrarea Mihai Eminescu nr. 5

Harta locatie

2 Responses to reINVENT Mini – Forma si culoare

  1. Pingback: reINVENT Mini, un atelier de reciclare interactiva, destinat celor mici!

  2. Pingback: reINVENT Mini – Forma şi culoare”. Atelier de Reciclare InteraktivĂ pentru micii ecologişti @ Events

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *