reINVENT

reINVENT - cu drag de Dragobete
“reINVENT – Cu drag, de Dragobete!”. Atelier de Reciclare InteraktivA

Ce este “reINVENT”?

reINVENT este un atelier de reciclare creativa si interactiva! “reINVENT” va va testa indemanarea, imaginatia si simtul practic. Ideile prind viata la acest atelier cu ajutorul materialelor pe care multi le considera… nefolositoare! Pe scurt: ceea ce altii arunca, noi… reinventam! Atelierul “reINVENT” este locul in care puteti experimenta cele mai nastrusnice idei cu cea mai improbabila materie prima: materiale ecologice, pet-uri, capace, haine uzate, etc.

Echipa Interaktiv University a creat conceptul “reINVENT” pentru a veni in intampinarea originalitatii voastre si a dorintei de a va invata sa rescrieti povestea unor obiecte ce altfel ar fi ajuns la capat de drum.

Cui se adreseaza “reINVENT”?

Atelierul se adreseaza celor care doresc sa ofere o noua poveste lucrurilor vechi sau nefolositoare, care vor sa (re)inventeze concepte si care vor sa isi exerseze imaginatia intr-un mod constructiv si interactiv. Se adreseaza tuturor celor care isi doresc sa experimenteze metode noi de hand-made si care au ca eterna provocare reinventarea. Varsta minima de participare: 14 ani.

Ce cunostinte vor dobandi participantii la finalizarea atelierului “reINVENT – Cu drag, de Dragobete”?

Am ales ca primul atelier “reINVENT” sa aiba loc in ajun de Dragobete. Pentru ca iubim iubirea si incurajam sarbatorile romanesti. Asadar nu veti fi surprinsi sa aflati ca i-am asignat o tema care sa vina in intampinarea dorintelor voastre de a oferi cadouri personalizate si inedite persoanelor dragi.

La finalul acestui atelier toti cei care vor participa vor invata:

  • Notiuni de baza despre teoria reciclarii creative si a materialelor ecologice
  • Metode specifice de utilizare a materialelor ecologice si reciclabile
  • O tehnica de baza de realizare a unei inimioare (pandativ sau breloc) din materiale ecologice

Cand si cum se tine atelierul “reINVENT – Cu drag, de Dragobete”?

Atelierul se va tine duminica, 23 februarie, de la ora 14:00, la sediul CROS (Intrarea Mihai Eminescu numarul 5, Bucuresti). Durata sa este de doua ore.  Materialele va vor fi puse la dispozitie de catre organizatori. Pana la finalul atelierului fiecare participant va avea in “inventar” o inimoara hand-made, din materiale ecologice, in culorile alese de el, care poate lesne deveni un pandativ sau un breloc pentru o persoana careia vrea sa ii spuna “Cu drag, de Dragobete!”.

Cine este trainerul “reINVENT”?

Claudia Ganea este cea care o sa va descopere povestile nespuse ale materialelor ecologice si reciclabile, care o sa va ajute sa le reinventati, transformandu-le in cadouri personalizate pentru voi sau cei dragi. Claudia este pasionata de reciclare creativa si arta hand-made, indeosebi daca priveste accesoriile din piele intoarsa. Tot ea este cea care va incanta cu brandul Access Illusion.

Cat costa “reINVENT”?

Pretul inscrierii este de 50 RON. Costul materialelor este inclus in acest pret. Iar pentru ca sambata, 23 februarie, suntem in Ajunul sarbatorii iubirii autentic romanesti, avem pentru voi o surpriza: daca veniti alaturi de persoana iubita sau de un prieten drag, amandoi primiti o reducere de 10 RON din pretul biletului. Asta pe langa experienta frumoasa de a va putea darui, la finalul atelierului, unul celuilalt, un cadou personalizat intr-un mod inedit.

Inscriere

Pretul atelierului “reIINVENT – Cu drag de Dragobete” este de 50 ron.
Varsta de participare: minim 14 ani
Data: 23 februarie 2014, 14:00-16:00

Inscrierile s-au inchis

Iata cum a fost:


https://www.facebook.com/media/set/?set=a.619763081449318.1073741834.176207779138186&type=3

Partener:

  • Access Illusion

Gazda eveniment:

  • CROS

Partenerii logistici:

  • Tipar Print
  • Visual Ads

Harta:

Adresa: Bucureşti, Intrarea Mihai Eminescu nr. 5

Harta locatie

2 Responses to reINVENT

  1. Pingback: reINVENT – Cu drag, de Dragobete!”. Atelier de Reciclare InteraktivA @ Events

  2. Pingback: “reINVENT – Cu drag, de Dragobete!”. Atelier de Reciclare InteraktivA

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *