Regulament concurs Dragostea prin ochii tai

Regulament: Interaktiv University isi rezerva dreptul de a modifica sau schimba acest Regulament, urmand ca orice fel de modificari sa fie aplicate numai dupa anuntul de prezentare al acestora pe site-ul www.interaktiv-university.ro

1. In momentul postarii de continut la pagina destinata concursului Dragostea prin ochii tai, de la sectiunea Evenimente/Events de pe pagina www.facebook.com/interaktiv.university, participantii vor acccepta termenii si conditiile prezentului regulamentul .

2. Interaktiv University isi rezerva dreptul de a modera orice tip de continut tendentios sau vulgar, autorul urmand a fi descalificat si continutul sters.

3. Fiecare participant are dreptul la un singur material postat. Nerespectarea acestei conditii atrage dupa sine descalificarea.

4. Sunt luate in considerare doar materialele din cadrul paginii creata special pentru acest concurs: Dragostea prin ochii tai, nu si cele pe care utilizatorii le-ar putea posta pe Wall sau in cadrul altor postari.

5. Continutul postat trebuie sa apartina participantului, fara a fi preluat din alte surse. In caz contrar, participantul va fi descalificat.

6. Prin “Comment”-uri alte persoane isi pot manifesta admiratia sau aprecierea fata de continutul participantilor

7. Premiile vor fi livrate oriunde in tara in limita a 10 ron/pachet.

Desfasurarea concursului:

Concursul se va desfasura pe pagina: www.facebook.com/interaktiv.university, sectiunea Evenimente/Events, Concurs “Dragostea prin ochii tai

Durata concursului:

Concursul va fi lansat la data de 19 februarie si va dura pana la data de 23 februarie 2012, orele 23:59.

Pe data de 24 februarie se vor numara comentariile fiecarei declaratii si se va anunta castigatorul (atat pe pagina concursului, cat si pe site).

Mecanismul concursului:

Pentru a participa, trebuie sa intri pe pagina destinata concursului, pe www.facebook.com/interaktiv.university, sectiunea Evenimente/Events, Concurs “Dragostea prin ochii tai”, sa dai Join la eveniment si sa incarci o poza realizata de tine care sa reflecte, in viziunea ta, sentimentul iubirii.
Apoi aduna cat mai multe comentarii si poti castiga unul din cele 4 premii oferite.

*Tips and tricks:
-dati SHARE la eveniment pe Wall-ul dvs si indrumati-va prietenii sa va comenteze poza postata pe pagina concursului
-dati TAG la poza pentru a atrage atentia persoanelor care vreti sa va adauge un comentariu la poza postata

Castigarea premiului

La final, pe data de 24 februarie 2012, primii patru participanti cu cele mai multe comentarii de la persoane diferite vor primi un set de doua carti de la editura Brumar si editura FairPartners:

Gradina – Parabola spirituala, de Geshe Michael Roach (4 exemplare) – În volumul Grădina, secole de înţelepciune budistă tibetană sunt readuse la viaţă de Michael Roach, unul dintre cei mai însemnaţi învăţători spirituali din lumea vestică. Prin intermediul unei parabole în care un tânăr este adus într-o grădină mistică, de o deosebit de frumoasă întruchipare a înţelepciunii, Roach prezintă panteonul marilor învăţători spirituali tibetani. Vezi cartea

Matty si cele sapte masline – Fratu Hana Luana (2 exemplare) – Cele şapte măsline nu aparţin unui ritual păgân şi nici măcar unei poezii moderne, nţ, ele-s parte integrală din meniul dimineţii, unei anume dimineţi din cele şapte din câte are-o săptămână la strălucitorul azil de alienaţi mintali, fruntea frunţilor, diamantul din coroana ministerului vieţii sau grijii de viaţa omului. Vezi cartea

Noaptea nu e intuneric, de Catalin Iulian Andrioaie (2 exemplare) – O insiruire de povestiri simbolice, cu o abordare profund metaforica. Vezi cartea/

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *