Regulament concurs De ce alegi iubirea

Regulament: Interaktiv University isi rezerva dreptul de a modifica sau schimba acest Regulament, urmand ca orice fel de modificari sa fie aplicate numai dupa anuntul de prezentare al acestora pe site-ul www.interaktiv-university.ro

1. In momentul postarii de continut la pagina destinata concursului De ce alegi iubirea?, de la sectiunea Evenimente/Events de pe pagina www.facebook.com/interaktiv.university, participantii vor acccepta termenii si conditiile prezentului regulamentul .

2. Interaktiv University isi rezerva dreptul de a modera orice tip de continut tendentios sau vulgar, autorul urmand a fi descalificat si continutul sters.

3. Interaktiv University isi rezerva dreptul de a sterge orice continut de tip publicitar sau care nu coincide cu regulile prezentate

4. Fiecare participant are dreptul la un singur material postat. Nerespectarea acestei conditii atrage dupa sine descalificarea.

5. Sunt luate in considerare doar materialele din cadrul paginii creata special pentru acest concurs: De ce alegi iubirea?, nu si cele pe care utilizatorii le-ar putea posta pe Wall sau in cadrul altor postari.

6. Continutul postat trebuie sa apartina participantului, fara a fi preluat din alte surse. In caz contrar, participantul va fi descalificat.

7. Prin “Comment”-uri alte persoane isi pot manifesta admiratia sau aprecierea fata de continutul participantilor

8. Premiile vor fi livrate oriunde in tara in limita a 10 ron/pachet.

Desfasurarea concursului:

Concursul se va desfasura pe pagina: www.facebook.com/interaktiv.university, sectiunea Evenimente/Events, Concurs “De ce alegi iubirea?

Durata concursului:

Concursul va fi lansat la data de 25 februarie si va dura pana la data de 28 februarie 2012, orele 23:59.

Pe data de 29 februarie se vor numara comentariile fiecarei postari si se va anunta castigatorul (atat pe pagina concursului, cat si pe site).

Mecanismul concursului:

Pentru a participa, trebuie sa intri pe pagina destinata concursului, pe www.facebook.com/interaktiv.university, sectiunea Evenimente/Events, Concurs “De ce alegi iubirea?”, sa dai Join la eveniment si sa scrii in cateva randuri de ce alegi sa iubesti fie in limba engleza, spaniola sau romana.
Apoi aduna cat mai multe comentarii si poti castiga unul din cele 2 premii oferite.

*Tips and tricks:
– dati SHARE la eveniment pe Wall-ul dvs si indrumati-va prietenii sa va comenteze postarea postata pe pagina concursului

Castigarea premiului

La final, pe data de 29 februarie 2012, primii doi participanti cu cele mai multe comentarii de la persoane diferite vor primi un set de doua carti de la editura Proeditura si editura Trasto:

The Violet Flame – Teodor Vasile – Flacara violeta reprezinta tehnica meditativa care se inscrie in cadrul medicinii integrative, alternative si complementare, cu scopul de a dezvolta spiritualitatea si autocunoasterea. O carte interesanta care deschide noi orizonturi si moduri de a privi viata si problemele cu care ne confruntam – fie de ordin psihic sau fizic. Vezi cartea

La tia Julia y el escribidor – Mario Vargas Llosa „Mătuşa Julia şi Scenaristul” este un roman cu accente autobiografice, publicat pentru prima dată la Lima în 1977. Este povestea unui tânăr de 18 ani, Mario, care viseaza sa devina scriitor şi lucrează la un post de radio. Iubirea dintre Mario si matusa Julia este una interzisa, care ii sfideaza intreaga familie. Vezi cartea

Numele castigatorului va fi afisat pe site si pe Facebook, urmand ca acesta sa ne trimita datele de contact (nume, numar de telefon, email) la adresa: concurs@interaktiv-university.ro.
Castigatorul trebuie sa furnizeze datele in maxim 24 de ore.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *