Regulament

Regulament: Interaktiv University isi rezerva dreptul de a modifica sau schimba acest Regulament, urmand ca orice fel de modificari sa fie aplicate numai dupa anuntul de prezentare al acestora pe site-ul www.interaktiv-university.ro

1. In momentul postarii de continut la pagina destinata concursului Cea mai interesanta declaratie de dragoste, de la sectiunea Evenimente/Events de pe pagina www.facebook.com/interaktiv.university , participantii vor acccepta termenii si conditiile prezentului regulamentul .

2. Interaktiv University isi rezerva dreptul de a modera orice tip de continut tendentios sau vulgar, autorul urmand a fi descalificat si continutul sters.

3. Fiecare participant are dreptul la un singur material postat. Nerespectarea acestei conditii atrage dupa sine descalificarea.

4. Sunt luate in considerare doar materialele din cadrul paginii creata special pentru acest concurs: Cea mai interesanta declaratie de dragoste , nu si cele pe care utilizatorii le-ar putea posta pe Wall sau in cadrul altor postari.

5. Nu este permisa postarea continutului unui alt concurent. Acest concurs incurajeaza si rasplateste creativitatea, asa ca nu risca sansa de a castiga folosind continut lipsit de originalitate.

6. Prin “Comment”-uri alte persoane isi pot manifesta admiratia sau aprecierea fata de continutul participantilor

Desfasurarea concursului:

Concursul se va desfasura pe pagina: www.facebook.com/interaktiv.university, sectiunea Evenimente/Events, Concurs  “Cea mai interesanta declaratie de dragoste

Durata concursului:

Concursul va fi lansat la data de 14 februarie si va dura pana la data de 17 februarie 2012, orele 23:59.

Pe data de 18 februarie se vor numara comentariile fiecarei declaratii si se va anunta castigatorul (atat pe pagina concursului, cat si pe site)

Mecanismul concursului: 

Pentru a participa, trebuie sa intri pe pagina destinata concursului, pe www.facebook.com/interaktiv.university, sectiunea Evenimente/Events, Concurs “Cea mai interesanta declaratie de dragoste”, sa postezi cea mai interesanta declaratie de dragoste si sa aduni cat mai multe comentarii de la persoane diferite, ca sa poti castiga premiul.

Castigarea premiului

Pe data de 18 februarie 2012, participantul cu cele mai multe comentarii de la persoane diferite va primi un set de doua carti de la editura Herald:

Darul iubirii, de Gibran Kahlil- O carte care iti va deschide sufletul catre intelepciune si spiritualitate, din dorinta de a fi FRUMO, in adevaratul sens al cuvantului. Pentru mai multe detalii: Vezi cartea

Astrologia si Sexul – Influentele astrale si compatibilitatea in dragoste si casatorie, de Robson Erwood Vivian – Un ghid astrologic complex si foarte util pentru cei care vor sa afle mai multe despre compatibilitatea dintre doi parteneri, o carte care va poate oferi o serie de raspunsuri legate de influenta planetelor asupra vietilor si relatiilor noastre, dar si puncte de vedere socante: Robson ofera reguli pentru stabilirea datei casatoriei. Vezi cartea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *