Povestea globurilor crosetate (partea I)

A fost odata ca niciodata, intr-o iarna de poveste, unde nametii albi aduceau vesti de sarbatoare.
Pe vremea aceea indepartata, zanele locuiau printre oameni si ii ajutau in tot ce faceau, zi de zi. Trei zane dintre toate se deosebeau de celelalte prin frumusetea lor: zana Craciunului trecut, zana Craciunului prezent si zana Craciunului viitor.

Zana Craciunului trecut era plina de bunatate si melancolie, ea aducand mereu in inimile oamenilor amintiri ale prietenilor dragi demult plecati sau povesti pline de scortisoara si mere coapte din copilaria fiecaruia.

Zana Craciunului Prezent era mereu agitata si dornica sa aduca zambete si bucurii. O vedeai de departe si o auzeai dinainte sa o vezi, iar veselia ei era molipsitoare si te facea sa vrei sa faci fapte bune si sa pui tu insuti zambete pe chipurile celor din jur.

Zana Craciunului Viitor era atat de eleganta incat pe loc iti aminteai ca sarbatoarea aceasta inseamna mai mult decat cadouri de moment. Misterul ei si privirea albastra te cucereau pe loc. Era zana cea mai frumoasa pentru ca toti isi vedeau in privirea ei propriile vise si dorinte.

Continuare

scrisa de Iulia Nicolae


Te asteptam sa descoperi magia Craciunului alaturi de Interaktiv University si MAIArtistic. Vezi aici

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *