Dan Leonte: dan.leonte@interaktiv-university.ro Silvia Ciochina: silvia.ciochina@interaktiv-university.ro

Parteneri


logo-IPF Institutul pentru Fericire este un loc plin de culoare si oameni frumosi. Este un loc unde se impletesc si intalnesc numeroase activitati menite sa te dezvolti frumos. Este un loc in care oamenii se ghideaza dupa aceste valori: fericire, acceptare, respect, prosperitate, armonie si libertate. Te invitam sa il descoperi si sa iti colorezi spiritul.
SuntParinte SuntParinte.ro a fost creat pentru a oferi parintilor informatii complete despre educatia si dezvoltarea copiilor, activitati extrascolare pentru acestia, metode interactive de invatare si cele mai noi stiri din educatie. Pas cu pas, parintii sunt indrumati sa completeze in familie educatia primita de copiii lor in cadrul scolii. La ei vei gasi sfaturi si recomandari care sa te ajute sa-ti intelegi mai bine copiii si sa gasesti solutii la problemele cu care se confrunta, elaborate de psihologi, sociologi, cadre didactice si alti specialisti in educatia copilului.
Smart and Happy Child Smart and Happy Child crede cu tarie ca educatia copiilor este unul dintre cele mai grele „examene” dintre toate cele pe care trebuie sa le sustina parintii. Pentru ca de ei depind dezvoltarea corecta, frumoasa si armonioasa a micutilor, adultii de maine, viitorul societatii noastre. In acest context isi propune sa fie „inteleptul” familiei tale: o unealta educationala dedicata parintilor care isi doresc sa ofere copiilor un start cat mai bun in viata, dar si un parcurs lin pana cand acestia vor ajunge adulti de succes. Va invitam sa le faceti o vizita va inspirati din experientele impartasite de specialistii si jurnalistii echipei.
logoAtelierul Proiectul Revista Atelierul, cu un content de peste 2800 de articole, este o platforma-comunitate pentru toti cei interesaţi de domeniul industriei creative romanesti: viitor creatori de produse unicat, manageri culturali, designeri de produs, artisti vizuali, fotografi, antreprenori creativi. Este un proiect al Asociatiei Atelierul de Creatie care isi propune sa promoveze si sa desfasoare programe educationale, artistice si culturale, pentru copii, tineri și adulti. Noi va sugeram sa va pierdeti printre proiectele creative de DIY, design sau fashion pe care ei le propun, caci fac parte dintre acelea care lasa pata de culoare in suflet.
Arkadia Shortfest este un festival internațional de filme de scurt metraj, care are loc în orașul Băicoi, Prahova. Ce promite? 3 zile de manifestări artistice, într-un spațiu autentic, care facilitează accesul la artă și cultură a noii generații din mediul prahovean.
Kreatoria.ro este o pledoarie pentru arta traitului creativ, o invitatie la explorare interioara si la cultivarea talentului. Va invitam sa descoperiti pierdute, printre aleile site-ului, numeroase idei si proiecte pline de culoare, o adevarata oaza de idei si oameni frumosi. Kreatoria.ro te indeamna sa-ti raspunzi zilnic la intrebarea: azi cat am fost de creativ?