Magie in nuante ruginii

Magie in nuante ruginii
Ce este “Copii, zambete si flori”?

“Copii, zambete si flori” este un atelier de aranjamente florale destinat copiilor cu varste intre 3 si 7 ani, menit sa exploreze creativitatea si sensibilitatea celor mici, prin cultivarea admiratiei pentru frumos prin intermediul florilor. Acestea se transforma in mesageri ai culorii, ai sentimentelor, ai povestilor. Florile devin personajele care ii poarta pe copii pe drumul unei intelegeri mai profunde legate de emotii si de bucuria de a darui.

La atelierul “Copii, zambete si flori” cei mici vor invata semnificatia florilor, ocaziile si modul in care acestea se ofera si cum pot fi exprimate sentimentele prin intermediul lor. Toate acestea vor fi explicate intr-un mod practic, prin intermediul jocului si a misiunilor interactive. La finalul atelierului cei mici vor pleca acasa cu aranjamentele pe care le realizeaza, acestea devenind cadouri perfecte pentru cei dragi lor.

Seria “Magie in nuante ruginii”, gandita de Interaktiv University si Magia Florilor, este compusa din 4 ateliere saptamanale, cu tematici diferite, inspirate de culorile si florile toamnei.

Cui se adreseaza “Copii, zambete si flori”?

Se adreseaza copiilor cu varste intre 3 si 7 ani care vor sa afle despre secretele florilor, despre cum le pot folosi pentru a crea daruri pentru cei dragi si care vor sa isi petreaca intr-un mod inedit si colorat timpul liber.

Ce cunostinte vor dobandi participantii la finalizarea seriei “Magie in nuante ruginii”?

La finalul fiecarui atelier, copiii vor fi cu un pas mai aproape in ceea ce priveste intelegerea tainelor florilor. Ei vor sti:

 • notiunile de baza despre flori: semnificatia lor, cum se ingrijesc, cum se ofera, etc.
 • tehnicile de baza ale realizarii unui aranjament floral simplu
 • care sunt florile de toamna si ce pot exprima prin intermediul lor
 • cum sa imbine elementele florale cu cele non-florale, cu specific de toamna (exemplu: ghinde, frunze uscate) pentru a realiza diverse obiecte decorative

Cand si cum se tine atelierul “Copii, zambete si flori” – seria  “Magie in nuante ruginii”?

Seria “Magie in nuante ruginii” este compusa din 4 ateliere de duminica, fiecare avand 90 de minute si o tema specifica. Toate cele 4 ateliere se vor desfasura la sediul CROS (zona Piata Romana), in intervalul 10:30 – 12:00. Structura seriei este urmatoarea:

 • Atelier 1: 24 noiembrie. Tema: “Cosul Vesel” – copiii fac cunostinta cu florile de toamna, cu instrumentele florale si buretele floral si invata sa realizeze un aranjament utilizand cateva tehnici simple de aranjare.
 • Atelier 2: 1 decembrie* 8 decembrie. Tema: “Joc de toamna” – copiii vor crea aranjamente nemuritoare, realizate din flori si plante uscate, pe care le vom accesoriza de sarbatoare. Dupa ce trec Sarbatorile, puteti scoate accesoriile festive si puteti pastra aranjamentul tot timpul anului. Ei invata sa foloseasca si materialele non-florale, cum sa le imbine, sa le lipeasca, sa realizeze decoratiuni cu ele.
 • Atelier 3: 8 decembrie* 15 decembrie. Tema: “Inspiratie din flori” – adunam crengute de brad, felii de portocala, scortisoara, bumbac si multe accesorii colorate si stralucitoare si realizam aranjamente numai bune de asezat pe masa de Craciun.
 • Atelier 4: 15 decembrie* ianuarie 2014. Tema:  “Cutiuta de flori” – cu ajutorul tuturor tehnicilor invatate anterior, copiii vor pregati o cutiuta florala, un cadou perfect pentru cineva drag.

*La cererea parintilor deja inscrisi,pe data de 1 decembrie nu se vor tine ateliere, acestea urmand sa fie decalate, iar al patrulea atelier se va tine in ianuarie!

Cine este trainerul “Copii, zambete si flori”?

Ioana Marinescu este un foarte talentat designer floral, o extrem de devotata mamica si o persoana pasionata de tot ceea ce este frumos. Ea este creatoarea brand-ului Magia Florilor si initiatoarea ideii atelierului “Copii, zambete si flori”, prin care si-a dorit sa dea nastere unei modalitati constructive de petrecere a timpului liber pentru cei mici, a unei noi posibilitati de stimulare a creativitatii si imaginatiei copiilor.

Va asteptam cu drag!

 

Inscriere

Pretul intregii serii “Magie in nuante ruginii” este de

 • 200 de RON (toate cele 4 ateliere)

Daca doriti sa va inscrieti copilul doar la o parte din ele, puteti opta pentru una din celelalte doua variante pe care vi le punem la dispozitie:

 • 70 RON – un atelier
 • 125 RON – plata in avans a doua ateliere

Varsta de participare: minim 3 ani

Inscrierile s-au inchis

Iata cum a fost:


https://www.facebook.com/media/set/?set=a.572905296135097.1073741830.176207779138186&type=3

*Puteti vedea fotografii de la sesiuni anterioare ale atelierului “Copii, zambete si flori” aici si aici.

Partener:

 • Magia Florilor

Gazda eveniment:

 • CROS

Partenerii logistici:

 • Tipar Print
 • Visual Ads

Harta:

Adresa: Bucureşti, Intrarea Mihai Eminescu nr. 5

Harta locatie

2 Responses to Magie in nuante ruginii

 1. Pingback: Atelierele “Copii, zâmbete şi flori” revin cu seria “Magie în nuanţe ruginii” @ Events

 2. Pingback: Atelierele “Copii, zâmbete şi flori” revin cu seria “Magie în nuanţe ruginii” | comunicate.UrbanKid.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *