Gasca lui Creionel – curs desen copii 5-7 ani

Gasca lui Creionel_afis WEBInteraktiv University te invita in Lumea CreioNely! Imagineaza-ti cum ori de cate ori deschizi blocul de desen, cativa prieteni sar din el! Cine? Cum cine?! Punctilici, Hasurici, Liniuta, Cerculet si Patratel, impreuna cu minunatul Creionel, sunt gata-gata de distractie. Si nu orice fel de distractie!

Imagineaza-ti cum se joaca de-a v-ati ascunselea pe hartie sau sotron, eeei!!..nu mai spunem nimic de jocul de-a mama si de-a tata, ora ceaiului sau alergarea in pagina a animalutelor de plus preferate. Vrei ca cel mic sa se joace, dar si sa invete arta desenului? Sau sa le faca pe amandoua in acelasi timp? Atunci ”Gasca lui Creionel” e cursul potrivit pentru el!

Copilul tau are o imaginatie foarte bogata si deseori iti doresti sa o imortalizezi cumva? Atunci trebuie neaparat sa stii ca la cursul acesta va realiza o mini – carticica de 60 de pagini in care se vor regasi toate povestile inventate impreuna cu noi.

Cursul ”Gasca lui Creionel”, din Lumea Creionely, are multe surprize pregatite pentru cei mici! Sunteti gata sa le descoperim impreuna?

CINE este trainerul cursului ”Gasca lui Creionel”?

Pe durata fiecarui modul Nely Draghici va fi trainerul care te va indruma cu exemple concrete, povesti si exercitii practice in minunata lume a liniilor si punctelor care prind viata.
Nely este simpatica mama a doi copii minunati, sotie si ARTIST, formator si lider voluntar in cadrul ONCR (Cercetasii Romaniei), cu alte cuvinte: un OM indragostit de frumos sub toate aspectele lui. Are o vasta experienta in domeniul artistic, lucrand de peste 15 ani cu adultii si copiii.

Ce mai trebuie sa stiti despre ea si sa le spuneti celor mici? A lucrat intr-un studio de desene animate! Din 2010 este antreprenor, fiind responsabila de amenajarea creativa a numeroase spatii pentru copii (gradinite, scoli, sali de spectacol).

CE vom urmari la cursul ”Gasca lui Creionel”?

Beneficiile unui curs de desen pot fi numeroase pentru copil. Dincolo de aspectele de invatare, socializarea intr-un mediu creativ este cea care isi va pune amprenta in mod pozitiv in dezvoltarea sa. Toti cei care vor face parte din ”Gasca lui Creionel”, timp de 8 saptamani (isi) vor:

 • stimula creativitatea prin realizarea unor desene specifice varstei;
 • dezvolta abilitatile de comunicare prin integrarea personajelor din desene in povesti;
 • imbunatati abilitatile motrice (coordonarea mana – ochi);
 • cunoaste si experimenta materiale specifice artelor plastice si decorative;
 • imbina elemente ludice cu elementele practice;

CAND si UNDE se desfasoara cursul ”Gasca lui Creionel”?

 • Cursul se desfasoara o data pe saptamana, miercurea, de la 17:00 la 19:00.
 • Va incepe de indata ce se formeaza o grupa de 8 copii.
 • Data estimata: 6 aprilie.

Gazdele noastre sunt prietenii de la Institutul Pentru Fericire, un loc ideal pentru aventurile lui Creionel si ale gastii sale de prichindei. Institutul Pentru Fericire este foarte aproape de statia de metrou Piata Romana, mai exact pe Bulevardul Dacia, la numarul 14 (etaj 6, interfon 17C).

CAT costa participarea?

 • Cursul are un total de 8 sedinte, impartite in 2 module.
 • Plata se poate face per modul sau pentru tot cursul.
 • Fiecare modul costa 250 RON, dar cine achita pretul intreg al cursului beneficiaza de un discount, suma finala a cursului fiind 480 RON.
 • Cursul se adreseaza copiilor intre 5 si 7 ani.
 • Pagina de inscrieri: http://goo.gl/ekDltj
 • Toate materialele necesare vor fi asigurate de catre noi.
 • La finalul cursului cei mici vor pastra cartea de 60 de pagini realizata de-a lungul celor 8 sedinte.

INSCRIE-TE si hai sa desenam!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *