Fun with flowers – Aranjamente in dovleci


In noaptea trick-or-treating-ului, a focurilor in aer liber, a balurilor mascate, a vizitelor in case bantuite si a celor mai fiorosi bostani luminati lumea se transforma.
De ce? Cum de ce?! Traditia spune ca vechii celti sarbatoreau ziua tuturor mortilor undeva la sfarsitul lunii octombrie si inceputul lui noiembrie. Noi presupunem ca de Halloween. Sigur de Halloween! De la celti, noul popor englez a preluat aceasta sarbatoare si a considerat de cuviinta ca atunci cand poarta dintre taramul mortilor si taramul viilor se deschide, chiar si pentru o noapte, nu se poate ca nimeni sa iasa afara din casa necostumat fiindca ar fi speriat de fantome. Deci transformarea de Halloween incepe de la atitudinea nelinistita si costum! Apoi de la cum alegi sa-ti decorezi casa, caci cine-stie ce personaj dubios a locuit inaintea ta acolo! Poate ca fantoma lui e nervoasa si suparata!
In cazul acesta trebuie speriata sau calmata! Si cum sa calmam niste fantome, daca nu aducandu-le cel mai frumos dar? Sa ne punem nasul de vrajitoare, dintii de vampir si sa aducem cu noi atitudinea insangerata la un atelier care sa le puna pe masa din sufragerie cel mai inspaimantator dar dintre toate: un frumos aranjament floral!


Cine este trainerul?
Ana Maria Greavu este un tanar designer floral, al carei talent poarta un nume ce vorbeste mai mult decat 1000 de cuvinte: FlowersByAna. Ana Maria are o experienta bogata in lucrul cu cele mai sensibile si mai frumoase creatii ale regnului vegetal, fiind in celasi timp foarte priceputa in ceea ce am putea numi practica pedagogica. Dedicata si mereu zambitoare, Ana Maria stie ca florile nu sunt doar terapie pentru suflet, ci si un izvor nesecat de creativitate si frumusete.

Ce vom studia?

La finalul atelierului, participantii se vor afla cu un pas mai aproape de a intelege si a folosi independent:
• Notiunile de baza despre flori: semnificatia lor, cum se ingrijesc, cum se ofera, cand se ofera si mai ales de ce;
• Tehnicile de compozitie si de realizare a acestei compozitii intr-un aranjament floral complex care implica folosirea unui dovleac , a florilor si a altor accesorii;
• Imbinarea elementelor florale cu cele non-florale, pentru a realiza un element de design unic si placut estetic.

Cand si unde?
Cand? 31 octombrie 2015
11:00 – 14:00
Pret? 150 ron

Va asteptam cu drag!

Inscriere

Inscrierile s-au inchis

Daca vreti sa fiti la curent cu atelierele noastre, va puteti inscrie la newsletterul Interaktiv University.

Partener:

  • Flowers By Ana

Gazda eveniment:

  • Smart Change

Partenerii logistici:

  • Tipar Print
  • Visual Ads

Harta:

Adresa: Bucuresti, Strada Erou Calin Ion nr. 19 (zona Piata Romana)

Harta locatie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *