Dragostea prin ochii tai

Incarca o fotografie care sa reflecte cel mai bine modul in care vezi tu dragostea pe pagina Facebook a concursului in perioada 19 – 23 februarie 2012 si poti castiga unul din cele 4 premii ce includ un set de 2 carti.

Set 1 si Set 2

 

În volumul Grădina, secole de înţelepciune budistă tibetană sunt readuse la viaţă de Michael Roach, unul dintre cei mai însemnaţi învăţători spirituali din lumea vestică.
Prin intermediul unei parabole în care un tânăr este adus într-o grădină mistică, de o deosebit de frumoasă întruchipare a înţelepciunii, Roach prezintă panteonul marilor învăţători spirituali tibetani.

Vezi cartea
Noaptea nu e intuneric” de Cătălin Andrioaie face, fără îndoială, notă aparte în cadrul prozei tinere de azi. Dar asta mai ales prin contrastul
atitudinii — şi stilistice şi de viziune.

Vezi cartea
Matty si cele sapte masline– Cele şapte măsline nu aparţin unui ritual păgân şi nici măcar unei poezii moderne, ele sunt parte integrală din meniul dimineţii, unei anume dimineţi din cele şapte din câte are-o săptămână la strălucitorul azil de alienaţi mintali, fruntea frunţilor, diamantul din coroana ministerului vieţii sau grijii de viaţa omului.

Vezi cartea

Declaratiile se posteaza exclusiv pe pagina Facebook a concursului, inclusa la sectiunea Events/Evenimente a paginii oficiale de facebook Interaktiv University.

Nu uitati sa cititi Regulamentul concursului!

Prin postarea oricarui continut pe pagina de facebook dedicata acestui concurs sunteti de acord cu REGULAMENTUL concursului.

Sponsorii acestui eveniment: si

2 Responses to Dragostea prin ochii tai

  1. Dorinela B.Turbatu spune:

    Dragostea ii arata omului cum ar trebui el sa fie. Cand iubesti, descoperi in tine o nebanuita bogatie de tandrete si duiosie si nici nu-ti vine sa crezi ca esti in stare de o astfel de dragoste . (A. P. Cehov)

  2. STEFAN NADIA IRINA spune:

    Ne iubim cu un devotament si o tandrete de neegalat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *