Descopera copilul din tine

Urmeaza pasii de mai jos si castiga cele doua carti oferite de editura Nautilus.

The Children (Copiii) scris de Edith Wharton
“The Children”, bestseller la vremea publicării sale, este un roman amuzant, placut şi dramatic în acelaşi timp, în care sunt povestite aventurile unui burlac împreună cu o gaşcă de copii.
Cei şapte fraţi Wheather, fraţi şi surori vitregi deopotrivă, sătui de oscilaţiile părinţilor, speră ca ultima lor împăcare să şi dureze. Viaţa determină această întâlnire între copii şi burlacul în vârstă de 46 de ani, Martin Boyne, urmând o serie de întâmplări memorabile.

Sweet Land Stories (Povesti de provincie placute) scris de E. L. Doctorow
Aceste scurte povestiri sunt realizate cu toata forţa şi rezonanţa romanelor pentru care E. L. Doctorow este recunoscut.
Vă veţi regăsi într-o casă misterioasă din cărămizi în Illinois-ul rural (O casă pe câmpii), apoi încercând să găsiţi o soluţie cu un cuplu din California care a furat un copil (Baby Wilson), trăind într-o comună religioasă din Kansas (Walter John Harmon), împărtăşind o călătorie dificilă în jurul ţării de către o femeie care trece prin trei căsnicii eşuate (Jolene: A Life), şi fiind martor la întorsura vieţii unui detectiv FBI.
Povestite într-o varietate de voci şi stări, aceste portrete remarcabile ale spiritualităţii peisajului american demonstrează măiestria autorului.


Comentariile se posteaza exclusiv pe pagina noastra de Facebook.

Nu uitati sa cititi Regulamentul concursului!

Prin postarea oricarui continut pe pagina de facebook dedicata acestui concurs sunteti de acord cu REGULAMENTUL concursului.

Sponsor:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *