De ce alegi iubirea?

Desi am fost raniti sau dezamagiti in incercarile anterioare de a descoperi iubirea, totusi nu ne oprim pana nu o gasim, indiferent de obstacole sau de ranile sculptate in inima.
Si atunci, de ce alegem iubirea?

Raspundeti in cateva randuri pe pagina de Facebook a concursului in perioada 25 februarie – 28 februarie 2012 si puteti castiga unul din cele doua premii constand in carti minunate in limbile engleza si spaniola.

Set 1 si Set 2

 

The Violet Flame – Teodor Vasile –Flacara violeta reprezinta tehnica meditativa care se inscrie in cadrul medicinii integrative, alternative si complementare, cu scopul de a dezvolta spiritualitatea si autocunoasterea. O carte interesanta care deschide noi orizonturi si moduri de a privi viata si problemele cu care ne confruntam – fie de ordin psihic sau fizic.

Vezi cartea

La tia Julia y el escribidor – Mario Vargas Llosa„Mătuşa Julia şi Scenaristul” este un roman cu accente autobiografice, publicat pentru prima dată la Lima în 1977. Este povestea unui tânăr de 18 ani, Mario, care viseaza sa devina scriitor şi lucrează la un post de radio. Iubirea dintre Mario si matusa Julia este una interzisa, care ii sfideaza intreaga familie.

Vezi cartea

Declaratiile se posteaza exclusiv pe pagina Facebook a concursului, inclusa la sectiunea Events/Evenimente a paginii oficiale de facebook Interaktiv University.

Nu uitati sa cititi Regulamentul concursului!

Prin postarea oricarui continut pe pagina de facebook dedicata acestui concurs sunteti de acord cu REGULAMENTUL concursului.

Sponsorii acestui eveniment: si

One Response to De ce alegi iubirea?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *