Cosuletul ECO

reINVENT – Cosuletul ECO
Ce este “reINVENT”?

reINVENT este un atelier de reciclare creativa si interactiva! “reINVENT” o sa va testeze indemanarea, imaginatia si simtul practic. Ideile prind viata la acest atelier cu ajutorul materialelor pe care multi le considera… nefolositoare! Pe scurt: ceea ce altii arunca, noi… reinventam! Atelierul “reINVENT” este locul in care puteti experimenta cele mai nastrusnice idei cu cea mai improbabila materie prima: materiale ecologice, pet-uri, capace, haine uzate, etc.

Echipa Interaktiv University a creat conceptul “reINVENT” pentru a veni in intampinarea originalitatii voastre si a dorintei de a va invata sa rescrieti povestea unor obiecte ce altfel ar fi ajuns la capat de drum.

Cui se adreseaza “reINVENT”?

Atelierul se adreseaza celor care doresc sa ofere o noua poveste lucrurilor vechi sau nefolositoare, care vor sa (re)inventeze concepte si care vor sa isi exerseze imaginatia intr-un mod constructiv si interactiv. Se adreseaza tuturor celor care isi doresc sa experimenteze metode noi de hand-made si care au ca eterna provocare reinventarea. Varsta minima de participare: 14 ani.

Ce cunostinte vor dobandi participantii la finalizarea atelierului “reINVENT – Cosuletul ECO”?

Pastele este foarte aproape, asadar am considerat ca e foarte bine sa ne pregatim din timp! Tema acestui atelier este aceea de a crea un Cosulet pentru ouala de Paste, exclusiv din materiale reciclabile. Cosuletul ECO va fi noul invitat la masa de Paste! Va promitem ca va fi foarte simpatic.

La finalul acestui atelier toti cei care vor participa vor invata:

  • Notiuni de baza despre teoria reciclarii creative si a materialelor ecologice
  • Metode specifice de utilizare a materialelor ecologice si reciclabile
  • Tehnici de prelucrare a pet-urilor pentru a realiza forma de baza pentru cos (schita, decupaj, finisare)
  • Tehnici de aplicare a materialelor reciclabile (snururi suede, hartie creponata, margelute de lemn) pentru realizarea unor modele simple de design 

Cand si cum se tine atelierul “reINVENT – Cosuletul ECO”?

Atelierul se va tine duminica, 6 aprilie, de la ora 10:30, la sediul CROS (Intrarea Mihai Eminescu numarul 5, Bucuresti). Durata sa este de o ora si jumatate.  Materialele va vor fi puse la dispozitie de catre organizatori. Pana la finalul atelierului fiecare participant va avea in “inventar” un Cosulet ECO, pregatit sa gazduiasca cele mai colorate oua de Paste, mandrindu-se ca e realizat din materiale reciclabile.  Participantilor li se va pune la dispozitie o varietate de optiuni cromatice, pentru a putea personaliza design-ul cosuletului dupa propriile preferinte.

Cine este trainerul “reINVENT”?

Claudia Ganea este cea care o sa va descopere povestile nespuse ale materialelor ecologice si reciclabile, care o sa va ajute sa le reinventati, transformandu-le in cadouri personalizate pentru voi sau cei dragi. Claudia este pasionata de reciclare creativa si arta hand-made, indeosebi daca priveste accesoriile din piele intoarsa. Tot ea este cea care va incanta cu brandul Access Illusion.

Cat costa “reINVENT”?

Pretul inscrierii este de 50 RON. Costul materialelor este inclus in acest pret. Puteti vedea fotografii de la atelierele anterioare “reINVENT” aici si aici.

Va asteptam cu drag!

Inscriere

Pretul atelierului este de 50 ron.
Data: 06 aprilie 2014
Program: 10:30 – 12:00

Inscrierile s-au inchis

Iata mai multe ateliere din seria reINVENT: http://interaktiv-university.ro/reinvent

Partener:

  • Access Illusion

Gazda eveniment:

  • CROS

Partenerii logistici:

  • Tipar Print
  • Visual Ads

Harta:

Adresa: Bucureşti, Intrarea Mihai Eminescu nr. 5

Harta locatie

One Response to Cosuletul ECO

  1. Pingback: “reINVENT – Coșulețul ECO”. Atelier de Reciclare InteraktivA @ Events

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *