Copii, zambete si flori – Atelierul Iepurasului


Vine, vine, primavaraaaa!!! Sau cel putin asa speram cu totii pana de Paste, nu-i asa? Totusi nici macar vremea capricioasa nu ar trebui sa ne opreasca din pregatirile obisnuite, mai ales pentru ca acestea sunt cele mai placute.

Nu ne pricepem cu totii la curatenia de primavara si gatitul cozonacului pentru masa de sarbatoare, asa ca facem cu placere decoratiuni specifice! Iar de aceasta data am pregatit o surpriza pentru cei mici, sa vedem daca ghiciti…

Cine are doua urechi lungi, o codita stufoasa si vine incarcat de cadouri in mijlocul primaverii? Iepurasul, desigur! Si cum nu putem sa il asteptam altfel decat pregatiti de sarbatoare, ne-am gandit sa decoram impreuna cosulete in care sa asezam oua de Paste. Acum le infrumusetam cu flori si inainte de sosirea urecheatului le improspatam acasa, sa fie numai bune de pus pe masa de Sarbatoare.

Magia Florilor si Interaktiv University va asteapta duminica, 21 aprilie la sediul CROS, sa ne jucam impreuna la Atelierul Iepurasului.

Costul atelierului este de 70 lei si include toate materialele folosite si aranjamentul luat de fiecare participant la final.

Va asteptam cu drag!

Inscriere

Pret: 70 ron Data: 21 aprilie 2013 Program: 10:30 – 12:00

Varsta de participare: minim 3 ani

Inscrierile s-au inchis.

NOTA: numarul minim de participanti pentru o grupa este de 8. Daca nu se formeaza o grupa, ne rezervam dreptul de a reprograma, anuntand in prealabil.

Partener:

  • Magia Florilor

Gazda eveniment:

  • CROS

Partenerii logistici:

  • Tipar Print
  • Visual Ads

Harta:

Adresa: Bucureşti, Intrarea Mihai Eminescu nr. 5

Harta locatie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *