Copii, zambete si flori: Aranjamente de Halloween

Aranjamente de Halloween

Ce este atelierul “Aranjamente de Halloween”?

Sa ne-mbracam copiii de sarbatoare caci Halloween-ul este aproape si ei trebuie sa-l primeasca corespunzator. Costumase de Frankestein, iepurasi, pisicute si tot felul de animalute isi asteapta nerabdatori copilasii pentru a putea speria cu inocenta si dragplasenia lor cele mai fioroase fantome si spirite venite in ultima noapte a lui octombrie pentru a mai vizita inca o data pamantul. Dar sa nu ne temem, caci nu vor sta mult pe pamant ci se vor intoarce inapoi!
Stim despre astfel de sarbatori ca fac spiritul copiilor sa tresalte. Pentru ca e vorba de masti, fete pictate si multe bombonele si prajiturele. Si daca noi, cei mari suntem sceptici in ceea ce priveste modul in care o fantoma ne-ar putea speria, cei mici iau lucrul acesta foarte in serios. Atat de serios incat exista o posibilitate foarte mare sa vrea ca fantomele sa fie prietenele lor.

Pentru asta vor avea nevoie de ceva sa le ofere. Un aranjament floral, tematic si bine integrat in sufrageria casei tale va face dintr-un spirit cu bun gust, venit sa te inspaimante, cel mai bland mielusel gata, gata sa-ti fie dadaca copilului daca tu planuiesti impreuna cu partenerul tau ceva deosebit pentru seara cand cerurile se dechid.

Cine este trainerul?

Ioana Marinescu este un foarte talentat designer floral, o extrem de devotata mamica si o persoana pasionata de tot ceea ce este frumos. Ea este creatoarea brand-ului Magia Florilor si cea care ajuta Interaktiv University sa ofere copiilor modalitati constructive de petrecere a timpului liber, prin stimularea creativitatii si imaginatiei lor cu ajutorul florilor.

Ce vom studia?

La finalul atelierului, copiii vor fi cu un pas mai aproape in ceea ce priveste intelegerea tainelor florilor. Impreuna vom invata:

  • Notiunile de baza despre florile de vara: semnificatia lor, cum se ingrijesc, cum se ofera
  • Tehnicile de baza ale realizarii unui aranjament floral simplu, de vara
  • Cum sa imbine elementele florale cu cele non-florale, pentru a realiza un element de design interior

Înscriere

Pretul atelierului este de 70 lei. Toate materialele sunt asigurate de noi, iar la final participantii pot pastra produsele create.
Cand? 25 octombrie 2015, 11:00 – 12:30
Unde? București, Strada Erou Calin Ion nr. 19 (zona Piata Romana).
Vârsta de participare: minim 3 ani

Inscrierile s-au incheiat

Dacă vreți să fiți la curent cu atelierele noastre, vă puteți înscrie la newsletterul Interaktiv University.

Partener:

  • Magia Florilor

Gazdă eveniment:

  • Smart Change

Partenerii logistici:

  • Tipar Print
  • Visual Ads

Harta:

Adresa: Bucuresti, Strada Erou Calin Ion nr. 19 (zona Piata Romana)

Harta locatie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *