Cea mai interesanta declaratie de dragoste

Scrie-ne pana pe data de 17 februarie 2012 cea mai interesant declaratie de dragoste pe pagina noastra de facebook si poti castiga un minunat set de carti oferit de editura Herald.

Daca vei aduna cele mai multe comentarii vei castiga doua carti minunate care trateaza dragostea din doua modalitati diferite.

Darul iubirii”, de Gibran KahlilDarul Iubirii reuneste cele mai cunoscute opere ale lui Kahlil Gibran: Profetul, Nebunul, Portret in Penita, Deschizatorul de drumuri, Nisip si spuma si Gradina Poetului.
Despre opera Profetul s-a spus ca este „cartea cea mai plina de iubire din cate s‑au scris vreodata”.

Vezi cartea

Astrologia si Sexul – Influentele astrale si compatibilitatea in dragoste si casatorie„, de Robson Erwood VivianO lucrare clasica in domeniul astrologiei relationale, Astrologia si sexuleste ghidul perfect pentru cei ce doresc sa descopere modul in care astrele le influenteaza compatibilitatea in dragoste si casatorie.

Vezi cartea

Declaratiile se posteaza exclusiv pe pagina Facebook a concursului, inclusa la sectiunea Events/Evenimente a paginii oficiale de facebook Interaktiv University.

Nu uitati sa cititi Regulamentul concursului!

Prin postarea oricarui continut pe pagina de facebook dedicata acestui concurs sunteti de acord cu REGULAMENTUL concursului.

Sponsor principal al acestui eveniment:

2 Responses to Cea mai interesanta declaratie de dragoste

  1. rusu mihaela spune:

    Mama, ce-as putea sa-ti daruiesc de ziua ta cand nimic din lumea asta nu poate rasplatii dragostea ta, nimic nu m-ar putea rascumpara de la tine. Eu nu vreu sa ma rascumpar eu doresc sa iti raman datoare pentru tot restul vietii, pentru tot restul vietii sa ma straduiesc sa-ti rasplatesc iubirea…

  2. Voinea Cristina spune:

    . Scumpul meu …, as vrea sa pot spune atatea lucruri, dar pentru mine aceasta zi este la fel ca si celelalte…nu cred ca va fi zi in care sa te pot iubi mai mult decat o fac in fiecare clipa pe care o sarut multumindu-i ca existi! Nu cred ca voi gasi vreodata cuvintele potrivite pentru a-ti multumi ca ma iubesti atat de frumos si imi esti in fiecare secunda alaturi…! Cred doar un singur lucru…ca te iubesc cu adevarat, sincer si devotat…cred doar ca am sa multumesc vietii si lui Dumnezeu mereu pentru ca mi te-a daruit si pentru ceea ce mi-a daruit prin tine!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *