Atelier Quilling – Rame de poveste

Afis-QuillingInteraktiv University te cheama la un nou atelier de Quilling! Inscrie-te la “Rame de poveste” si vei invata sa creezi niste elemente deosebite, pline de culoare si imaginatie cu care sa decorezi ramele fotografiilor tale pentru a da nastere unui cadou deosebit pe care sa-l oferi celor dragi sau pentru a infrumuseta designul interior al propriei case.

Ce este atelierul “Rame de poveste”?

”Rame de poveste” este cel de-al doilea atelier de quilling marca Interaktiv, din acest an, si iti va deschide ochii spre o forma de arta speciala. Quilling-ul implica utilizarea de benzi de hartie prin rulare, in forme diferite, care lipite impreuna creaza modele decorative. Quilling-ul poate fi folosit pentru a decora diverse invitatii, anunturi, felicitari, albume, cutii, tablouri sau chiar pentru a crea decoratiuni si rame.

Cine este trainerul atelierului ”Rame de poveste”?

Florentina Iancu, desenator si artist, specialist in arta quilling-ului, va fi trainerul tau in timpul acestui atelier si te va ajuta la fiecare pas. Cu drag si grija, Florentina a dezvoltat aceasta pasiune si doreste sa o impartaseasca si celor din jur, iar primavera este cea mai buna ocazie pentru a face acest lucru.

Ce vom studia in timpul atelierului “Rame de poveste”?

Acest atelier de quilling se va axa pe crearea unor decoratiuni deosebite, care iti vor pune in valoare imaginatia si te vor motiva sa concepi rame unice din carton, care sa poarte amprenta propriei tale personalitati. Sub atenta indrumare a trainerului nostru vei reusi cu siguranta sa te gandesti la ceva inedit, care sa faca obiectul unui cadou deosebit care spune o poveste interesanta sau a unei idei decorative care sa se potriveasca interiorului casei tale.

Cand si unde are loc atelierul “Rame de poveste”?

Atelierul se va desfasura pe 22 martie, intre orele 11:00 si 13:00, la sediul ceainariei Smart Change – Bucuresti, Strada Erou Calin Ion nr. 19 (zona Piata Romana).

Inscriere

Costul unui atelier este de 50 RON. Materialele sunt incluse in cost. Atelierul este destinat participantilor cu varsta de peste 12 ani.

Inscrierile s-au inchis

Daca vreti sa fiti la curent cu atelierele noastre, va puteti inscrie la newsletterul Interaktiv University.

Gazda eveniment:

Smart Change

Partenerii logistici:

Tipar Print

Visual Ads

Harta:

Adresa: București, Strada Erou Călin Ion nr. 19 (zona Piata Romana)

Harta locatie

One Response to Atelier Quilling – Rame de poveste

  1. Pingback: Creează ”Rame de poveste” cu arta Quilling-ului | Revista Atelierul

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *