Atelier magia florilor

Atelier de Creatie Florala pentru Copii “Magia Florilor”

Interaktiv University impreuna cu Magia Florilor, flowers’ boutique, lanseaza un nou atelier de creatie, dedicat copiilor cu varsta intre 3 si 6 ani.

Primul atelier va avea loc in data de 18 noiembrie 2012, la sediul CROS, zona Romana, in intervalul orar 10:00-11:30.

In cadrul atelierului de creatie florala, copii vor avea ocazia sa isi dezvolte creativitatea, sensibilitatea si admiratia pentru frumos.

Vor invata ce sunt florile, semnificatia lor, a culorilor, ocaziile si modul in care se ofera flori si cum ne putem exprima sentimentele cu ajutorul florilor.

Ce castiga copiii din acest atelier:
– insusirea prin joc a unor notiuni de baza despre flori – oferirea florilor, semnificatia lor, cum avem grija de flori
– stimularea creativitatii – copii vor fi incurajati sa isi exprime sentimentele despre flori, sa propuna modalitati de aranjare, alaturare a culorilor si florilor, in functie de tematica atelierului
– stimularea talentelor prin joc – cei mici vor realiza singuri, sub indrumarea floristului, un aranjament pe care il vor lua apoi acasa.

Tematica atelierului este Zana Toamna. In timpul petrecut cu noi, copilasii vor afla, pe langa notiunile generale despre flori, care se vor repeta la fiecare atelier, ce flori sunt caracteristice anotimpului toamna, cu ce bogatii si bunatati vine acest anotimp si vor realiza un aranjament din flori, frunze si accesorii de toamna.

Atelierul este sustinut de Ioana Marinescu, designer floral la Magia Florilor, flowers’s boutique, care, fiind la randul sau  mama unei fetita de trei ani si opt luni a avut ideea acestui atelier, care sa reprezinte o modalitate constructiva de petrecere a timpului liber pentru cei mici.

Sunt invitate atat mamicile cat si tatici care doresc sa isi introduca copii in minunata lume a florilor si a semnificatiei lor.

Inscriere

Pret: 60 ron Data: 18 noiembrie 2012 Program: 10:00 – 11:30

Inscrierile s-au inchis! Vezi cum a fost la atelier!

Partener:

  • Magia Florilor

Gazda evenimentului:

  • CROS

Harta:

Adresa: Bucureşti, Intrarea Mihai Eminescu nr. 5

Harta locatie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *