Atelier germana Deutsch bitte

Anuntam cu mare drag un nou atelier: Deutsch Bitte care isi propune sa desluseasca misterele invatarii limbii germane.

Deutsch Bitte este in primul rand un atelier creativ, o marturie a faptului ca germana si educatia se pot imprieteni si pot fi interactive, practice si sa genereze voie buna. Cuvantul care caracterizeaza cel mai bine acest atelier este „natürlich“ (natural).

Atelierul este particularizat pentru a raspunde intereselor si nevoilor fiecarui participant in parte. Cuprinde in proportie de 60% jocuri de invatare a limbii germane (jocuri simple, jocuri de echipa si de dezvoltare a comunicarii).

Cuprinde situatii reale de invatare ca de exemplu: invatarea legumelor in limba germana printr-un joc in care te afli intr-o piata in Germania.

Esti eficient in invatarea ta deoarece in timpul jocurilor si in cadrul contextelor de invatare ai ocazia sa exersezi de mai multe ori vocabularul si expresiile sesiunii fara presiune.

Atelierul este structurat in trei parti, a cate 4 sedinte fiecare. O sedinta dureaza 2 ore.

Trainerul nostru este Andreia Piticas, o tanara talentata care vrea sa ne convinga ca si in limba germana exista muzicalitate.
Andreia a invatat limba germana de mica, aboslvind toate formele de invatamant urmate in limba germana, dintre care un an l-a petrecut in Germania obtinand atestatul Sprachdiplom, cel mai inalt nivel acordat de ministerul Germaniei.

Atelierul incepe Marti, 26 februarie 2013 si se va tine in fiecare marti seara (19:30 – 21:30)

Plata

Pret atelier: 250 ron pe luna X 3 luni
Daca se plateste intregul atelier in avans, va oferim o reducere de 150 ron: pretul total devine 600 ron, in loc de 750 ron.

Inscriere

Pentru un nou atelier incrieti-va AICI

Gazda evenimentului:

  • CROS

Partenerii logistici:

  • Tipar Print
  • Visual Ads

Parteneri media:

  • Atelierul

Harta:

Adresa: Bucureşti, Intrarea Mihai Eminescu nr. 5

Harta locatie

One Response to Atelier germana Deutsch bitte

  1. Pingback: Atelier germana Deutsch bitte | Copii geniali

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *