Atelier de crosetat MAIArtistic – octombrie

In cursul zilelor de 20 si 21 octombrie 2012, Interaktiv University te invita sa faci o noua incursiune in lumea hand-made. Maia va sustine un nou atelier MAIArtistic, de data aceasta desfasurat pe parcursul a doua sedinte a cate 3 ore fiecare.


Astfel, incepand cu orele 10.00 (atat pe 20.10.2012, cat si pe 21.10.2012), participantele vor prelucra timp de 3 ore, ghemuri si materiale textile pentru a concepe o serie de modele de patrate prin tehnicile propuse de Maia (Grinny si Old America).

Patratul crosetat in tehnicile invatate il puteti insera, dupa gust, in articolele pe care intentionati sa le personalizati: fie esarfe, perne, gentute, bluze, palarii, sau pur si simplu ca piese decorative in casa.
Tehnica pe care trainerul Interaktiv, Maia Munteanu, o va prezenta, poate fi doar inceputul unui model mult mai amplu pe care il puteti dezvolta in timpul liber.

Sunt invitate atat amatoare de handmade, crosetat si pasionate de lucrul manual in general, cat si incepatori care cauta sa isi dezvolte un nou hobby menit sa imprime creativitatea si personalitatea autorului.

PROMOTIE

Indiferent daca vrei sa te inscrii cu o prietena, sora, cunostiinta sau, in calitate de mama, impreuna cu fetita ta, Interaktiv University iti acorda promotia “Minim 2”, prin care vei beneficia de 20% din pretul redus cu conditia sa te inscrii odata cu persoana cu care vrei sa participi.

Inscriere

Atelier Grinny 20 octombrie 2012 Pret 35 ron 10:00 – 13:00
Atelier Old America 21 octombrie 2012 Pret 35 ron 10:00 – 13:00
Participarea la ambele ateliere 20 si 21 octombrie 2012 Pret 60 ron

Numele (obligatoriu)
Adresa de email (obligatoriu)
Telefon (obligatoriu)

Sau la adresa de email: inscriere@interaktiv-university.ro


 

Gazda evenimentului:

  • CROS

Fotograf:

  • Mia Campion

Partenerii media:

  • Baboom.Ro
  • Totul despre mame

Harta:

Adresa: Bucureşti, Intrarea Mihai Eminescu nr. 5

Harta locatie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *