Aranjamente de Paste

Aranjamente de Paste

Ce este “Copii, zambete si flori”?

“Copii, zambete si flori” este un atelier de aranjamente florale destinat copiilor cu varsta de peste 3 ani, menit sa exploreze creativitatea si sensibilitatea celor mici, prin cultivarea admiratiei pentru frumos prin intermediul florilor. Acestea se transforma in mesageri ai culorii, ai sentimentelor, ai povestilor. Florile devin personajele care ii poarta pe copii pe drumul unei intelegeri mai profunde legate de emotii si de bucuria de a darui.

La atelierul “Copii, zambete si flori” cei mici vor invata semnificatia florilor, ocaziile si modul in care acestea se ofera si cum pot fi exprimate sentimentele prin intermediul lor. Toate acestea vor fi explicate intr-un mod practic, prin intermediul jocului si a misiunilor interactive. La finalul atelierului copiii vor pleca acasa cu aranjamentele pe care le realizeaza, acestea devenind cadouri perfecte pentru cei dragi lor.

Cui se adreseaza “Copii, zambete si flori”?

Se adreseaza tuturor copiilor, incepand cu varsta de 3 ani, care vor sa afle despre secretele florilor, despre cum le pot folosi pentru a crea daruri pentru cei dragi si care vor sa isi petreaca intr-un mod inedit si colorat timpul liber.

Ce cunostinte vor dobandi participantii la finalul atelierului?

La finalul atelierului copiii vor fi cu un pas mai aproape in ceea ce priveste intelegerea tainelor florilor. Ei vor sti:

  • notiunile de baza despre flori: semnificatia lor, cum se ingrijesc, cum se ofera, etc.
  • tehnicile de baza ale realizarii unui aranjament floral simplu
  • cum sa imbine elementele florale cu cele non-florale, pentru a realiza o bijuterie inedita

Cand si cum se tine atelierul “Copii, zambete si flori”

Atelierul se va desfasura la sediul CROS (zona Piata Romana), in intervalul 10:30 – 12:00. Cu ajutorul trainerului copiii vor pregati aranjamente cu tematica sarbatorilor pascale, pe care le vor pastra.

Cine este trainerul “Copii, zambete si flori”?

Ioana Marinescu este un foarte talentat designer floral, o extrem de devotata mamica si o persoana pasionata de tot ceea ce este frumos. Ea este creatoarea brand-ului Magia Florilor si cea care ajuta Interaktiv University sa ofere copiilor modalitati constructive de petrecere a timpului liber, prin stimularea creativitatii si imaginatiei lor cu ajutorul florilor.

Va asteptam cu drag!

Inscriere

Pretul atelierului este de 70 ron.
Varsta de participare: minim 3 ani

Inscrierile s-au inchis

Iata cum a fost:


https://www.facebook.com/media/set/?set=a.638815799544046.1073741838.176207779138186

*Puteti vedea fotografii de la sesiuni anterioare ale atelierului “Copii, zambete si flori” aici si aici.

Partener:

  • Magia Florilor

Gazda eveniment:

  • CROS

Partenerii logistici:

  • Tipar Print
  • Visual Ads

Harta:

Adresa: Bucureşti, Intrarea Mihai Eminescu nr. 5

Harta locatie

One Response to Aranjamente de Paste

  1. Pingback: Atelier pentru cei mici: “Copii, zâmbete şi flori” – Aranjamente florale de Paște | Comunicate de presa pt parinti

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *