Ara si Kadi iubesc filmul!

WorkshopsAra si Kadi vin la Arkadia ShortFest 2015 pentru o experienta de neuitat!

Cine sunt Ara si Kadi si ce cauta ei la Arkadia? Ei bine, daca tot ne umplem weekend-ul 3-5 iulie cu o selectie a celor mai interesante scurtmetraje din ultimii ani, cu evenimente artistice si cu un program de desene animate noi, cei din echipa interaktiva ne-am gandit sa lasam imaginatia copiilor libera pentru ca acestia sa dea nastere celor mai interesante doua personaje care pot spune povestea inocenta a celei de-a doua editii a festivalului prahovean. Iar cand copiii creaza, parintii se distreaza!

Pentru a face un film bun ai nevoie de personaje, iar pentru a face filmul Arkadia noi avem nevoie de Ara si Kadi. Cele doua personaje vor prinde viata incepand cu ziua de sambata, de la ora 10:00 cand, sub indrumarea trainerilor nostri, cei mici vor desena si vor colora o zi din viata celor doi. Stim cu totii cat de creativi sunt cei mici si ar fi pacat daca nu am lasa aceasta creativitate sa dea nastere celor mai nastrusnice propuneri.

Si fiindca Roma nu a fost construita intr-o zi, nici un film nu poate fi facut doar sambata. Duminica, prichindeii vor reInventa creativ cele doua personaje de poveste supravegheati activ de trainerii nostri. Cu alte cuvinte, vor aduce scenariul la viata! Ii vor lua pe Ara si Kadi de pe hartie pentru a-i transpune in obiecte reciclate (suluri de hartie) animate de imaginatia lor bogata. Se vor ajuta de snururi suede, suport cartonat si catifelat, multe culori si propria poveste animata de creativitate, joc si zambet. Fa din copilul tau regizorul unei povesti de cateva zile. Da-i libertatea creatiei si fii surprins!

Te invitam astfel sa fii parte a acestei unice experiente cinematice alaturi de princhindelul tau talentat!

Vino la festival!

Noi presimtim ca nu va fi prima si ultima data cand ii vom vedea pe Ara si Kadi la Arkadia! Sa facem filmul asta posibil! E totul pe platou pregatit? Atunci sa-i dam drumul: Actiune!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *